TelRa v krajinke divov

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pápež, veriaci a tí ostatný

Tak nám zomrel pápež. Viem, je to už týždeň, ale až teraz som sa rozhodol napísať k tejto téme do tohot svojho blogu. Pre niektorých zomrela veľá osobnosť, niektorí nevedia kto to bol, iný vedia ale je im to ukradnuté. Čo je však zaujímavé, objavilo sa to, čo každý určite o našej spoločnosti vie. A to, že nič nedokáže tak rozhádať ľudí ako debata o náboženstve, presnejšie by sa dalo povedať o cirkvi. Pozorujem to aj u seba na internáte, kde sa objavil jeden vtip: http://www.zanorg.com/pitbull/shakingpope.htm a vzbudil ohromnú debatu. Mnohý sa sťažujú, že je to prejav neúcty, iný to považujú za dobrý vtip. A tento problém nastal v rámci celého Slovenska. Niekomu vadilo nemenovaná karaoke show na verejnoprávnej televízii, inému reality show novej generácie s košickými celebritami v hlavnej úlohe, avšak rovnaký počet sa sťažoval, že televízie dokážu dávať len pápeža a on nemá čo sledovať. Ďalšou osobnosťou, ktorá nás opustila je humorista Stano Radič. Tento týždeň bol naozaj "o hubu". Dúfam, že apríl nebude pokračovať v kosení osobností. [to be continued]

Každodenný život | stály odkaz

Komentáre

  1. Súhlasím
    s poslednou vetou, ale dám ti radu, ak píšeš články, tak ich odsekuj, lebo sa strašne blbo čítajú, aj keď majú myšlienku.
    publikované: 17.04.2005 21:28:32 | autor: Gnaag (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014